Espai i horaris

Em dic Tanit Fariña Calbo:
  • Instructora certificada nivell internacional pel RIMYI (Ramamani Iyengar Memorial Yoga Institute) 
  • Instructora acreditada per la Generalitat de Catalunya.
  • Professora reconeguda per  l’AEYI (Associació Espanyola de IOGA IYENGAR®.) 
  • Llicenciada en Belles Arts
Amplia experiència amb adults, adolescents i  nens/es. He treballat amb centres de ioga (amb adults i nens), clubs esportius, escoles privades i publiques  (amb pares/mares, professors, personal tècnic i nens/es)… El meu objectiu: fer arribar benestar, salut i alegria a qui m’envolta. Participo ajudant en un important centre de referència on atenem les persones que necessiten una atenció individualitzada per les seves dolències o patologies, aquesta experiència terapèutica al costat de professionals d’alt nivell m’enriqueix i augmenta el meu bagatge professional.
Anima’t a provar la diferència de la mà d’una professora amb certificació de Ioga Iyengar® (reconegut mundialment) i també acreditada per la Generalitat de Catalunya (Instrucció en ioga BOE AFDA0311)
Sala interior amb parquet de fusta (jatoba),  llum natural, aire acondicionat i calefacció. I el més important, aquesta sala disposa d’una corrent d’aire (regulable) que s’estableix de forma natural entre els dos extrems de la sala.
Espai exterior es al aire lliure, sota el cel, amb un tendal que protegeix del sol, del vent i de la pluja. I pròximament amb calefactors.