Ressenyes

 by Albert

Sempre he tingut el ioga com la meva assignatura pendent. Em vaig iniciar amb la Tanit fent ioga Iyengar i mai m’hagués imaginat com ha repercutit en el meu benestar del dia a dia.
Ella te magnetisme, empatia, sinceritat i entrega. Es una gran professional i molt propera als seus alumnes.
He sabut que és un ioga altament exigent amb la formació dels seus professors i això es nota en molts detalls a les seves classes.
Disposa de dos espais molt acollidors. Un exterior, a la fresca i protegit del sol. I un interior amb parquet de fusta massissa i amb una bona corrent d’aire natural.
Altament recomanable!

Llucià Ainsa i Alpe Conceptes 11-2021

Es un gran plaer participar, de ja fa un temps, en plena pandèmia i en grups de màxim 4 persones, en el ioga Iyengar que ens proposa i ensenya la Tanit. Ara ja estem en un gran espai, molt lluminós i encantador on ens sentim tant mimats com quan erem 4 a classe. La Tanit es passa l’estona adaptant-nos les assanes a les nostres possibilitats i perquè en traguem el màxim profit. És un gran plaer cuidar-nos, i estimar-nos, el cos sota les seves atentes indicacions.

  • Estoy muy feliz haberte encontrado este año!
  • Eres una profe muy buena y pasas tu pasión a tus alumnos.
  • Las clases de los viernes han sido una bendición para mi!
  • Tantas cosas he aprendido! Y hoy con la Foto que me has regalado ha sido como la cima🙏
  • Gracias de corazón por tu profesionalidad, tu cariño, tus risas, tus desafíos iyengicos (?) y pasión (de profe de yoga)
  • S.Korne – Noviembre 2022