Professora


Tanit Fariña:

 

  • Instructora certificada nivell internacional pel RIMYI (Ramamani Iyengar Memorial Yoga Institute)
  • Instructora acreditada per la Generalitat de Catalunya.
  • Professora reconeguda per l’AEYI (Associació Espanyola de IOGA IYENGAR®.)
  • Llicenciada en Belles Arts

L’any 2001 s’inicia en la pràctica del Ioga Iyengar després d’anys de pràctiques d’altres iogues. El Ioga Iyengar@ la fa sentir des del primer moment com mai abans havia experimentat, gràcies al seu aprofundiment en la pràctica. Des d’aleshores es va comprometent paulatinament amb la practica, l’estudi i l’ensenyament.

Faig d’assistent a les classes especialitzades al centre de ioga Iyengar de Barcelona, sota la supervisió d’en Jordi Marti (el meu mestre) el que em nodreix constantment.

He estudiat sànscrit I i II a la Universitat de Barcelona amb la Dra. Maria Elena Sierra

Al agost del 2016 vaig al Centre Ramamani Iyengar Memorial Yoga Institute. Pune. India. Al mateix any publiquen de les meves escultures inspirades en el llibre “Luz sobre el yoga” al llibre d’homenatge “Beloved Guruji”.

El 2020 ofereixo classes solidaries diàries per pal·liar els efectes del confinament a través de la web de participació ciutadana de l’Ajuntament de Sitges.

El 2021 obro un espai per donar a conèixer el ioga Iyengar® a Sitges i ensenyar a practicar-lo segons els criteris d’alineament, extensió, direccionalitat, fermesa, estabilitat i precisió; després de 8 anys com a professora.